Vásárlási szabályok

Belépés és regisztráció

A regisztráció a www.i-puzzle.hu online áruházon keresztüli vásárlásához  nem kötelező. Regisztrálása lehetőséget nyújt a gyorsabb vásárláshoz, nyomon követheti megrendelései folyamatait, és tárolhatja korábbi megrendeléseit. Egyszerű lépésekről van szó, melyek közben megadhatja nevét, jelszavát (választható), címét, e-mailcímét és telefonszámát. Regisztrálás után felhasználónevén keresztül (melyet a megadott e-mail címre a regisztráció során küldünk) jelentkezhet be az ügyfél szekcióba.

 

Termék kiválasztása

A menü bal oldalán találhatók termékeink kategóriái. Kattintson az egyes kategóriákra a termékek listája megtekintéséhez. Ha érdekli a termék, egyszerűen kattintson rá (további részletek), és látni fogja a termék részleteit. Ha meg szeretné vásárolni a terméket, kattintson a "kosárba" ikonra. Ezután folytathatja a vásárlást, vagy közvetlenül a pénztárba, majd megrendelés befejezéséhez léphet.

 

Árak

Az árak véglegesek, az ÁFA-t beleértve.

 

Termékek elérhetősége

Minden bemutatott termék raktáron van. Amennyiben termékünk pillanatnyilag nincs raktáron, automatikusan nem elérhető a webáruház oldalán sem, amíg újra nem áll rendelkezésre. Amennyiben a termék a webáruház kínálatában megtalálható, nincs szükség ellenőrzésre, a puzzle raktáron van.

 

Kosár

Kattintson a kosár ikonra a webáruház tetején tartalmának megjelenítéséhez. Minden terméknél megváltoztathatja a mennyiséget vagy törölni tudja azt. A "pénztár" ikonra való kattintás után vásárlása második lépéséhez jut.

 

Pénztár

A pénztárba a “pénztár” ikonra való kattintással jut, ahol megtekintheti a kosár tartalmát. Itt adhatja meg a szállítási címet és a fizetési módot. Megrendelése ellenőrzése s annak jóváhagyása után befejezte a megrendelést. Az Ön által a regisztrációnál megadott e-mail címre küldjük a megrendelés visszaigazolását s tartalmát. Ha az e-mail nem érkezik meg, kérjük jelezze nekünk e-mailben.

 

Szállítási feltételek

Termékeinket kizárólag a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítja. A GLS az Ön által megadott címre szállítja megrendelését. Minden vásárlónk e-mailen és SMS-en keresztül értesítve van a csomag érkezésének időpontjáról. Ha a kézbesítés sikertelen, 15 percen belül egy e-mailt kap, ahol megváltozhatja  a csomag átvevőjének nevét és címét, és kiválaszthatja az újraküldés napját. A GLS 3 alkalommal tudja újraküldeni a csomagot. Amennyiben azt nem sikerül kézbesíteni, megrendelése visszakerül hozzánk.

 

Szállítási határidő

Rendelés után, 1-7 munkanapon belül szállítjuk csomagját. Előreutalás esetén ez a határidő a fizetése számlánkra lévő megérkezésétől számítódik. Előreutalás esetén javasoljuk az internet banking visszaigazolás átküldését, mely meggyorsíthatja megrendelése elküldését.

Esetenként előfordulhat, hogy a megrendelt áru a megrendelt mennyiség nincs raktárunkon vagy beszállítóinknak több idő kell a mennyiség biztosításához, tehát a kézbesítési idő hosszabb, mint a bejelentett 7 munkanap. Ebben az esetben azonnal értesítjük e-mailen keresztül. Megrendelését ilyenkor töröltetheti vagy megváltoztathatja. Célunk az Ön elégedettsége, ezért igyekszünk a megrendeléseket a lehető leghamarabb kiszállítani.

 

Fizetés módja,  csomagolás és szállítási költség

Utánvétes fizetési mód

●      a fizetés az átvételkor történik, az adó dokumentum az szállítmányban van

●      a szállítási költség 1600 Ft

●      a csomagolás INGYENES

●      25000 Ft feletti megrendelésnél a szállítási költség INGYENES

Fizetés banki átutalással előre

●      banki átutalásnál egy automatikus e-mailt küldünk egy felhívással megrendelése kifizetéséhez, mely tartalmazza adatait (számlaszám, megrendelése száma és az összeg). Ahogy az összeg megérkezett, e-mail-ben értesítjük. A számla a csomagban lesz kiszállítva Önhöz.

●      a szállítási költség 1600 Ft

●      a csomagolás INGYENES

●      25000 Ft feletti megrendelésnél a szállítási költség INGYENES

Fizetés bankkártyával

●      Elfogadunk Visa, Visa Elektron, MasterCard és Maestro bankkártyákat (a kibocsátó bankok lehetővé teszik a pénzforgalmi dombornyomott kártyákkal való kifizetést. A Visa Electron és Maestro kártyával lévő kifizetés csak akkor lehetséges, ha kibocsátó bankja ezt lehetővé teszi). A bankkártyával való kifizetés interneten keresztül van jóváhagyva. Az elfogadás után megrendelése érvényessé válik, s feldogozásra kerül. A számla a csomagban lesz kiszállítva Önhöz.

●      a szállítási költség 1600 Ft

●      a csomagolás INGYENES

●      25000 Ft feletti megrendelésnél a szállítási költség INGYENES

 

Az említett szállítási költség csak Magyarország területén belül érvényes. A szállítási költség ára külföldre való megrendelés esetén a csomag súlyától és az adott országtól függ. Az összegről ilyen megrendelés esetében e-mailben értesítjük.

Ez a web oldal szolgáltatásokra cookies használ. Belépéssel egyetért e felhasználási feltételekkel.     Elfogadom   További információk