Miért jó nálunk vásárolni?

Minden termékünk megtalálható raktáron

Minden bemutatott termék megtalálható raktáron. Amennyiben termékünk pillanatnyilag nincs raktáron, automatikusan nem elérhető a webáruház oldalán sem míg újra rendelkezésre nem áll. Ebben az esetben nincs szükség ellenőrzésre a termék megrendelhető.

Gyors szállítási idő

A megrendelés leadása után 1-7 munkanapon belül szállítjuk csomagját. Célunk az Ön elégedettsége, és ezért próbáljuk megrendelését a lehető leghamarabb kiszállítani.

Nagy választék

Választékunk több mint 3500 puzzle motívumot tartalmaz, több mint 26 gyártótól, mind raktáron és szállításra készen. 

Alacsony árak

Célunk a lehető legalacsonyabb árak fenntartása hosszútávon. 

Alacsony postaköltség

A postaköltség 1600 Ft Magyarországon belül. A csomagolás és a többi termékkel kapcsolatos manipuláció ingyenes. 25000 Ft feletti megrendelésnél a postaköltség ingyenes. 

Megadott áraink ÁFÁ-t tartalmaznak

Az összes megadott árunk postaköltséget, s beleértve ÁFÁ-t tartalmaznak és véglegesek.

Az elküldött puzzle kemény karton dobozokba van csomagolva

Az összes elküldött puzzle minőséges karton dobozokba van csomagolva, a maximális biztonság kedvéért. A csomagolás minden megrendelés esetén ingyenes.

Ajándék a megrendeléséhez

Minden 35000 Ft feletti rendeléshez ajándék puzzle jár.

Puzzle információ

Minden puzzle mellett megtalálható az összerakott puzzle mérete, a doboz mérete, a csomag súlya, a gyermek puzzle mellett az ajánlott életkor, stb. Termékeinket tökéletesen ismerjük, így esetleges kérdését örömmel megválaszoljuk.

Folyamatos választék bővítés

Imádjuk munkánkat, ezért folyamatosan bővítjük választékunkat új motívumokkal, márkákkal s puzzle újdonságokkal.

Értékesítési akciók és leárazások

Rendszeresen készítünk különböző akciókat és leárazásokat ezáltal kedvező feltételekkel vásárolhat. Elég, ha rendszeresen böngészi oldalunkat.

Reklamáció

Ha esetleg az eredeti csomagolásból hiányzik egy rész, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk emailen keresztül: contact@i-puzzle.hu. Kérjük adja meg a számla számát, a puzzle nevét és kódját és mi mindent helyrehozunk.

Ez a web oldal szolgáltatásokra cookies használ. Belépéssel egyetért e felhasználási feltételekkel.     Elfogadom   További információk