Hitelkártyák

Webáruházunkban elfogadjuk a Visa, Visa Electron, MasterCard és Maestro hitelkártyákat.

 

A kártyával történő fizetés előnyei:

●      banki díj nélküli fizetés

●      biztonságos, gyors és modern fizetési mód

●      leggyorsabb fizetési mód

●      nem szükséges készpénz

●      díjmentes fizetés külföldről is

Biztonságos kártyával fizetni?
A legbiztonságosabb fizetési módról van szó, mely során a legszigorúbb biztonsági 3D Secure szabványokat használjuk. A fő biztonsági jellemző az, hogy a kártyatulajdonos nem az eladónak vagy az eladó bankjának adja meg adatait, hanem a Global Payments Europe, s.r.o.-nak. Ez egy külön weboldalon történik, ahová a vásárló át van irányítva. Senki az i-puzzle.hu -ból vagy bankjábol így nem tud hozzáférni személyes banki adataihoz.

Hogyan kell eljárni a bankkártyás fizetésnél?

A megrendelési űrlap kitöltésekor a bankkártyás fizetés kiválasztása után automatikusan át lesz irányítva a fizetési oldal által az UniCredit Bank és GPE oldalára. Automatikus e-mail-ben elküldjük megrendelése számát és a fizetendő összeget, melyet kártyáról fizet ki. Ez után kell megadnia a kártya adatait, tehát a kártya számát, lejárási dátumot és a CVC/CVV kódot (az utolsó 3 számot kártyája hátulján). A jóvahagyás után az oldal visszairányít a www.i-puzzle.hu webáruházába.

 

Mi a teendő probléma esetén?

Az okok, melyek a bankkártya jóváhagyását korlátozhatják, a következők lehetnek:

●      helytelen bankkártya adatok megadása

●      pénzhiány a hitelkártyán

●      határérték túllépése (napi, havi,..) internet tranzakcióknál

●      internet fizetési korlátozások - szüksége kapcsolatba lépnie bankjával a tranzakció jóváhagyásához.

Bankkártyával történő fizetés esetén az összeg Ft ( magyar forintról) CZK (cseh koronára) van átszámolva a Cseh Nemzeti Bank kurzusa alapján. A tranzakció lebonyolítása Ft-ban folyik, tranzakciós díj nélkül.

Ez a web oldal szolgáltatásokra cookies használ. Belépéssel egyetért e felhasználási feltételekkel.     Elfogadom   További információk